Marta Usurelu Macaron 2014 04 24-0137-

Madame Lucie – Le Macaron au naturel, marca “à la française” ce sarbatoreste in aceasta vara 5 ani de existenta, lanseaza astazi “Champagne Celebration” by Marta Usurelu – prima aroma de macaron ce face parte din SIGNATURE COLLECTION.

Delicata creatie gourmet a Maitre Chocolatier Alain Fourneret este inspirata de prima personalitate feminina ce va fi onorata de brandul Madame Lucie: Marta Usurelu, redactor sef al revistei BIZ, antreprenor, jurnalist, organizator de evenimente, catalizator al comunitatii de afaceri, blogger si sustinatoare activa a unor talentati profesionisti!

Aromele ce se vor regasi in aceasta a patra colectie Madame Lucie (ce urmeaza colectiilor de macarons lansate in Collection Classique, Collection Cocktail & Collection Gourmet) vor fi dedicate si inspirate de personalitati feminine din Romania, care, prin ceea ce fac, prin ceea ce sustin si realizeaza, devin modele si surse de inspiratie pentru cei din jurul lor, pentru cei carora li se adreseaza sau pentru comunitatea din care fac parte!
Madame Lucie este liderul de piata pe segmentul Macarons, primul “boutique des gateaux” ce a introdus delicatul desert frantuzesc in Romania si primul producator ce ofera clientilor macarons realizat cu ingrediente si coloranti naturale. Si-a consolidat pozitia in topul furnizorilor de candy-baruri pentru evenimente private si de dulciuri personalizate pe segmentul corporate iar in ultimul an si-a largit cu 50% gama de produse .

Marta Usurelu Macaron 2014 04 24-0268-

Madame Lucie s-a pozitionat in acesti 5 ani ca o marca inovatoare, cu abordari creative, prezenta dinamica si parteneriate inspirate . Suntem provocati si inspirati in fiecare zi de clientii si partenerii nostri, de prezentele feminine discrete dar esentiale din cateva domenii si pe acestea ne dorim sa le onoram cu aceasta noua colectie de macarons dedicate. Marta Usurelu este una dintre aceste fascinante femei care fac diferenta in domeniul lor de experienta- in cazul ei, comunitatea de afaceri. Cei care ii cunosc realizarile, ii admira curajul, abordarile inovatoare, entuziasmul, creativitatea si implicarea stiu ca merita aceasta recunoastere. Cu “Champagne Celebration” by Marta Usurelu ne-am droit sa surprindem irezistibilul sau Joie de Vivre, una dintre valentele ce o fac o prezenta dezirabila si remarcabila ” – Eliza Lesanu, Director General Madame Lucie

“Alegerea echipei Madame Lucie ma onoreaza. Am acceptat aceasta provocare cu convingerea ca voi deveni unul dintre cei mai interesanti brand ambasadori din Romania. La multi ani, Madame Lucie!” – Marta Usurelu.

Aroma “Champagne Celebration” by Marta Usurelu este deja disponibila in magazinul Madame Lucie din Str. Tudor Stefan nr.26 si poate fi comandata on line la www.madamelucie.ro